Dit waren mijn 12 best gelezen artikelen van 2016!

best gelezen artikelen van 2016

In 2016 zijn er tot nu toe 212 artikelen op mijn blog gekomen. 212! Wat veel, he? Het ene artikel sloeg beter aan dan het andere en ik heb veel geleerd van wat jullie het leukst vinden om te lezen op mijn blog. Vandaag deel ik mijn 12 best gelezen artikelen van 2016. Lees je mee?

12. 7 dingen die ik als blogger eigenlijk niet zou moeten doen

Dit artikel staat op nummer 12 – we tellen af, dat is wel zo leuk 😉 – en stiekem weet ik wel waarom hij een van mijn best gelezen artikelen van 2016 is. De titel deed én doet het hem, namelijk. Het is zo’n titel waarbij je denkt ‘oeh, nu wil ik verder lezen’. Het werkt nieuwsgierigheid op waardoor veel mensen op de link klikten. Ik denk altijd goed na over de titel van een artikel en deze sloeg blijkbaar goed aan.

11. 3 ongebruikelijke dingen die ik vaak doe voordat ik een foto op Instagram zet

Ook bij dit artikel wilden jullie massaal weten wát ik doe voordat ik een foto op Instagram zet. Instagram is hot and happening en het lijkt wel of elke gratis tip welkom is. Ik herken het ook van mijzelf, hoor. Wanneer ik op een blog al het woordje ‘Instagram’ lees, klik ik op het bericht.

10. Thursday Talk – ik ben gestopt!

Het houdt maar niet op: ook dit artikel werd mega goed gelezen door zijn titel. Inhoudelijk is het ‘ik ben gestopt’ artikel ook interessant, maar in eerste instantie werd er door jullie nieuwsgierige aagjes geklikt op de titel. Wáár ik mee gestopt was, wilden jullie maar al te graag weten ;-).

9. Deze trend is helemaal terug van weggeweest (althans, bij mij!)

Op nummer 9 van mijn 12 best gelezen artikelen van 2016 staat een outfit post waarbij ik een trend laat zien die bij mij helemaal terug van weggeweest is. En misschien een leuk detail: dit is de enige outfit post die tussen dit rijtje van best gelezen artikelen staat. Maar eerlijk? Stiekem zijn deze outfit en deze outfit mijn favorieten van 2016.

8. Een half jaar samenwonen, hoe bevalt het?

Ik heb jullie door middel van verschillende artikelen op de hoogte gehouden hoe Nick en ik in 2015 zijn gaan samenwonen. En daarna volgde afgelopen zomer een artikel over hoe ons het samenwonen bevalt. Inmiddels wonen we alweer een jaar (!) samen. De tijd vliegt en nog steeds zijn we dolgelukkig met ons huisje!

7. 4 redenen om Ibiza buiten het hoogseizoen te bezoeken

Afgelopen juni ging ik voor de zoveelste keer buiten het hoogseizoen naar Ibiza en na dat reisje realiseerde ik mij dat het bezoeken van Ibiza buiten het hoogseizoen gewoon het leukst is. Dus hup, daar moest ik natuurlijk een artikel over schrijven. En aangezien Ibiza een populaire vakantiebestemming is, werd dit artikel zeer goed gelezen. Hij staat op nummer 7.

6. Even van mij afschrijven #2

Het afgelopen jaar heb ik een iets andere draai aan mijn blog gegeven, want ik wilde meer persoonlijkere artikelen delen.  Het voelde fijn om bepaalde dingen van mij af te schrijven en ook kreeg ik er keer op keer begripvolle reacties op. En zo besloot ik om een nieuwe rubriek het leven in te roepen, namelijk: Thursday Talk. Elke, of eigenlijk bijna elke, donderdag, plaats ik nu een artikel over een persoonlijk onderwerp. PS: op de foto van dit artikel zie je mijn oude logo. Lel-ijk.

5. Het resultaat van mijn eerste fotoshoot met Anniek

Ik ben niet alleen in 2016 begonnen met het delen van persoonlijke artikelen, ook ben ik begonnen met het organiseren van fotoshoots. Verschillende meiden heb ik al op de foto gezet en daarvan het resultaat gedeeld op deze blog. Maar, Anniek was de eerste en het bekijken van het resultaat vonden jullie maar wat leuk.

4. Thursday Talk – Hoe ik online mijn geld verdien + hoe jij dat ook kunt!

Nog niet zo lang geleden schreef ik over hoe ik online mijn geld verdien en hoe jij dat ook kunt. En ik denk niet dat ik hoef uit te leggen waardoor dit artikel binnen zo’n korte tijd een van mijn best gelezen artikelen van 2016 is, toch? 😉

3. Yes I did it!

Ik kan mij het moment van het delen van dit artikel op Facebook nog goed herinneren. Ik deelde het op zowel mijn eigen Facebookpagina als de pagina’s van verschillende bloggers groepen en zag via Google Analytics de mensen in grote getallen online komen. Weer zo’n gevalletje van ‘aantrekkelijke titel’.

2. Mijn favoriete webshops voor minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden zijn sinds een tijd helemaal in en om daar op in te spelen, schreef ik een artikel over mijn favoriete webshops voor minimalistische sieraden. De bevestiging van het feit dat minimalistische sieraden tegenwoordig in zijn, kreeg ik al gauw, want je ziet: dit artikel staat op nummer 2 van mijn best gelezen artikelen van 2016. Daarom schreef ik ook nog een tweede deel over mijn favoriete webshops voor minimalistische sieraden en ook die werd weer goed ontvangen.

1. Dit zijn mijn 5 favoriete kledingwinkels in Amersfoort

En jawel, op nummer 1 staat een artikel over Amersfoort, de stad waar ik momenteel woonachtig ben. Ik schreef in samenwerking met Tijd voor Amersfoort een artikel over mijn 5 favoriete kledingwinkels in Amersfoort en vooral via google deed dit artikel het erg goed. Hij is by far het best gelezen artikel.

Zo, dan waren dit de 12 best gelezen artikelen van 2016. Ik ben heel tevreden over het aantal artikelen die in 2016 online zijn gekomen, maar mijn doel voor 2017 is om nóg meer te schrijven. Wie weet! Anyhow: alvast – morgen komt het laatste artikel van 2016 online – bedankt voor het lezen van mijn blog in 2016. Jullie zijn de liefste en leukste lezers! X

Share:

6 Reacties

 1. 30 december 2016 / 09:40

  Mooi lijstje van artikelen! Ik heb ze allemaal gelezen. Ik vind je blog altijd heel leuk en inspirerend. Een hele fijne jaarwisseling gewenst!

 2. 30 december 2016 / 11:22

  Oh leuk, ik had niet verwacht dat dat artikel op nummer 1 zou staan! En ik had ook niet gedacht dat veel mensen daar naar zochten via Google, maar eigenlijk is het best logisch haha

 3. 30 december 2016 / 11:37

  Wat leuk! Die titels doen een hele hoop met de statistieken, inderdaad.

 4. 30 december 2016 / 11:46

  Wat grappig, een nummer 1 die ik niet meteen had verwacht. Wel een heel erg leuk artikel, ik ben zelf totaal niet bekend in Amersfoort dus ik kan mij voorstellen dat andere mensen ook op zoek zijn naar leuke plekjes 🙂

 5. 30 december 2016 / 12:44

  Heb nog even twee artikelen die ik gemist had doorgelezen, nice! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en 2017 toe 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Een nacht in het blooming hotel in Bergen

Een weekendje weg hoeft voor mij niet persé meteen in het buitenland zijn. Ook in Nederland, ons kleine landje, zijn...

Sluiten