Mijn 5 best gelezen artikelen van het eerste kwartaal van 2018

Mijn 5 best gelezen artikelen van het eerste kwartaal van 2018

Het eerste kwartaal van 2018 zit er alweer op. Kan je het geloven? Ik eigenlijk maar nauwelijks. Elk jaar lijkt de tijd sneller te gaan en daarom probeer ik tegenwoordig zoveel mogelijk te genieten van het hier en nu. Om alles bewuster mee te maken en niet zomaar de tijd aan me voorbij te laten gaan. Ook blik ik graag nog even terug op het afgelopen kwartaal. Wat zijn mijn 5 best gelezen artikelen van het eerste kwartaal van 2018? In dit artikel laat ik het weten.

5. Thursday Talk – nieuwe hobby: podcasts luisteren + mijn favorieten

Nog maar pasgeleden kwam het artikel over mijn nieuwe hobby online. Gewoon omdat ik even wilde delen dat ik het luisteren naar podcasts dé uitvinding van 2018 vind. In de hoop jullie te inspireren om ook eens een podcast aan te zetten. En om je daarmee een handje op weg te helpen, deelde ik in dit artikel ook mijn favoriete podcasts om naar te luisteren.

4. Alles over mijn eerste yoga retreat met To the Sea Retreat

Ja, dit vind ik leuk! Een artikel over mijn eerste yoga retreat, waar ik zo mijn best op heb gedaan. Nu doe ik natuurlijk altijd mijn best voor de artikelen die online komen op mijn blog, maar voor dit artikel toch nog nét iets extra’s. Omdat ik op persreis met To the Sea Retreat ging en mijn eerste yoga retreat zo’n bijzondere ervaring vond.

3. Shopping Saturday – Leuke badkleding voor zomer 2018

Blijkbaar kwam de Shopping Saturday met leuke badkleding voor zomer 2018 op het goede moment, want het artikel werd goed bekeken en gelezen. Ik struinde het web af om de leukste badkleding bij elkaar te zoeken en heb mijn favorieten in dat artikel met jullie gedeeld.

2. Winter op Ibiza – 7 leuke dingen om te doen

Een van mijn favorieten artikelen van het eerste kwartaal van 2018 is toch wel dit artikel. Over de 7 leuke dingen die je kunt doen tijdens de winter op Ibiza. Afgelopen december vertrok ik namelijk met Nick voor een vakantie en het vieren van oud en nieuw op Ibiza. En hoewel Ibiza in de winter een heel ander eiland is dan in de zomer, hadden we het enorm naar ons zin. Zelfs zo erg, dat ik nu iedereen kan aanraden om er eens in de winter heen te gaan. Waarom? Dat lees je in het artikel met 5 redenen om in de winter naar Ibiza te gaan.

1. Thursday Talk – voor het eerst in mijn leven reismoe

Ik vind het altijd grappig om te zien dat de meest persoonlijke artikelen het best worden gelezen op mijn blog. Ik snap het wel hoor – want dat soort artikelen trekken mij vaak ook het meest op andere blogs. Vooral als ik iemand al een tijd volg en benieuwd ben naar wat er in zijn of haar leven afspeelt. Toch besef ik mij alleen nog niet altijd dat dat ook bij mij zo is. Maar uit de cijfers en het feit dat dit artikel op de eerste plek staat, bewijst dat toch wel weer. Het artikel over reismoe is een persoonlijk artikel geworden, waarin ik een korte persoonlijke update geef en vertel waarom ik  reismoe ben. Of althans, was. Want inmiddels staan er alweer een aantal nieuwe tripjes op de planning, haha 😉

Ik ben heel benieuwd of jij al één of meerdere artikelen hiervan had gelezen. En welke is van dit rijtje jouw favoriet? Eind december schreef ik ook een artikel over mijn 12 best gelezen artikelen van 2017

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
euke gouden en zilveren sieraden
Shopping Saturday – leuke gouden en zilveren sieraden

Sieraden, ik hou er van. En dan met name de minimalistische varianten. En dus schreef ik eerder al een artikel...

Sluiten