Mijn 5 best gelezen artikelen van het derde kwartaal van 2018

Mijn 5 best gelezen artikelen van het derde kwartaal van 2018

We zitten alweer een tijdje in het laatste kwartaal van het jaar en dus wil ik graag nog even terugblikken op mijn 5 best gelezen artikelen van de afgelopen tijd. Kijk en lees je mee welke artikelen dat zijn?

5. 10 tips voor het inpakken van een handbagage koffer

Doordat ik zelf al mijn hele leven moeite heb met het inpakken van een koffer – of het nou een groot of handbagage formaat is, besloot ik gedurende een half jaar mijzelf hierin te verbeteren. Omdat ik dit jaar ontzettend veel heb gereisd en dus met enige regelmaat weer te maken kreeg met de struggles van het inpakken van een handbagage koffer. Vrienden en familie lachten mij op een gegeven moment gewoon uit omdat ik, het meisje dat zoveel reist, het maar niet voor elkaar kreeg om op een fatsoenlijke manier een koffer in te pakken. Ik weet niet of dat te maken had met het feit dat ik nogal veel waarde hecht aan mijn outfits of gewoon echt zo slecht was in het zo weinig mogelijk meenemen. Maar na het opvolgen van allerlei inpaktips voor een half jaar lang, ben ik momenteel op een punt dat het al een stuk beter gaat. Dus besloot ik alle nuttige tips in een artikel te bundelen en te delen op deze blog. En blijkbaar werd dat artikel dus goed ontvangen, want hij staat nu op nummer 5 van mijn best gelezen artikelen van het derde kwartaal van 2018.

4. 5 dingen die ik nog wel aan mijn huis wil veranderen of toevoegen

Omdat ik een eigen huisje heb en daar nog altijd heel trots op ben, vind ik het leuk om hier met enige regelmaat over te schrijven. Daarnaast vind ik het ook leuk om bezig te zijn met de inrichting van mijn huis en het kopen van nieuwe woonaccessoires of het veranderen van kamers. Dus toen ik op een gegeven moment een lijstje in mijn hoofd had met dingen die ik nog wel aan mijn huis wil veranderen of toevoegen, besloot ik daar een artikel over te schrijven.

3. Shopping Saturday – Leuke woonaccessoires #2

Eens in de zoveel tijd komt er een Shopping Saturday artikel op mijn blog en meestal gaan die over mode of interieur. Deze Shopping Saturday met leuke woonaccessoires werd zo te zien veel door jullie gelezen. Wat ik ook wel kan begrijpen, want wie vind het nou niet leuk om zo af en toe een beetje inspiratie op te doen? In het artikel deelde ik mijn favoriete woonaccessoires van het moment, die allemaal online te bestellen zijn.

2. Thursday Talk – Een half jaar verder, hoe staat het met mijn doelen voor 2018?

Toen we net in in 2018 zaten, schreef ik een artikel over mijn doelen voor dit jaar. En dik een half jaar later, ergens in juli, vond ik het wel eens tijd worden om te kijken hoe het er voor stond met die doelen. Dus als je benieuwd bent hoe ik het er tot die tijd vanaf heb gebracht, zou ik het artikel even lezen 😉

1. Thursday Talk – Mijn plannen voor deze zomer

Aangezien ik best veel dingen uit mijn leven hier op deze blog met jullie deel, vond ik het ook wel een leuk idee om over mijn plannen voor deze zomer te schrijven. Dat deed ik vorig jaar ook al en aangezien ik toen merkte dat daar veel reacties op kwamen, deed ik het dit jaar weer. En volgend jaar waarschijnlijk ook weer ;-). Maar nu de zomer voorbij is kan ik nog wel even als update meegeven dat ik een onwijs leuke zomer heb gehad. Somehow, één van de besten tot nu toe. Ik moest dus ook best een beetje slikken toen ik merkte dat de zomer op zijn eind liep en ik dus ‘afscheid’ moest nemen van deze leuke tijd. Ik hoorde trouwens ook van meerdere mensen dat zij hun zomer dit jaar net zo magisch hadden beleefd als ik, dus misschien dat er iets in dit jaar 2018 zat dat deze zomer zo goed maakte? Who knows, haha.

Dit waren mijn 5 best gelezen artikelen van het derde kwartaal van 2018. Ik ben heel benieuwd of je er al één of meerdere had gelezen op het moment dat ze online kwamen. Of zie je ze nu pas voor het eerst voorbij komen? Aan het einde van dit jaar zal ik trouwens ook nog een lijst met best gelezen artikelen van dit hele afgelopen jaar maken. Liefs!

Share:

2 Reacties

  1. 6 november 2018 / 09:56

    Wat een leuk overzicht! Ik heb afgelopen zomer ook zo beleefd! Ik denk dat dat kwam door het prachtige weer, wat echt uitzonderlijk was (hopelijk volgend jaar weer ;-)). Daardoor heb ik ook echt het gevoel dat ik de zomer heel bewust heb meegemaakt, ook omdat hij zo lang duurde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Een nacht in het Mr. Jordaan hotel in Amsterdam

Amsterdam, onze hoofdstad - wat hou ik toch van die stad. Ik heb er zelf een paar jaar tijdens mijn...

Sluiten