Dit waren mijn 12 best gelezen artikelen van 2017!

Dit waren mijn 12 best gelezen artikelen van 2017!

In 2017 zijn er tot nu toe 115 artikelen op mijn blog online gekomen. En hoewel dat er een stuk minder zijn dan vorig jaar, ben ik toch heel trots op alle artikelen die ik heb geschreven en gepubliceerd. Mijn doel voor 2017 was namelijk om alleen een artikel te plaatsen wanneer ik er echt 100% tevreden over was. Dus dat deed ik. En vandaag vertel ik je wat mijn 12 best gelezen artikelen van 2017 waren!

12. Een dag naar Formentera – 5 dingen die je moet doen!

In juni 2016 ging ik vanuit Ibiza een dagje naar Formentera. Samen met mijn moeder. Zij was er al eens eerder geweest, maar ik kwam er voor het eerst. We huurden een scooter om zo het hele eiland te kunnen verkennen – want ja: het is klein dus zeker te doen in één dag! -. Ik vond Formentera een ontzettend bijzonder eiland en besloot daarom om in 2017 een artikel over de 5 dingen die je moet doen op Formentera te schrijven.

11. Thursday Talk – Gestopt met de pil, 8 maanden later

Eerder geschreven artikelen over mijn ervaring met het stoppen met de pil werden massaal gelezen en werd zelfs opgepikt door een nieuwszender. Daarom besloot ik nog een artikel te schrijven over hoe ik het toen 8 maanden later ervoer. En doordat dit artikel op de 11e plek van best gelezen artikelen van 2017 is gekomen, kun je zien dat ook deze weer goed in trek was bij mijn lezers.

10. Dit zijn de 6 grootste reisblunders die ik ooit heb gemaakt

Ik zat op een zonnige dag eens in de tuin te denken aan alle mooie reizen die ik al heb mogen maken. En ineens begon ik te lachen door een herinnering uit Costa Rica. Een herinnering die je ook wel een goede reisblunder zou kunnen noemen. En al snel dacht ik verder over welke andere reisblunders ik ooit had gemaakt. En ja, toen moest er natuurlijk snel een artikel over de 6 grootste reisblunders die ik ooit heb gemaakt worden getikt. 😉

9. Wat is een persreis nou precies?

In mei kreeg ik de kans om mee te gaan op persreis naar Lesbos en omdat ik al een aantal keer eerder heb geschreven over verschillende persreizen en ik daar steeds weer vragen over kreeg, besloot ik er eens een artikel over te schrijven. Want ik snap heel goed dat het fenomeen ‘persreis’ niet helemaal begrijpt als je zelf niet – over reizen –  blogt. Dus schreef ik een informatief artikel over wat een persreis nou precies is en die werd door jullie massaal gelezen.

8. Outfit foto’s met mijn oversized trui

Het enige fashion gerelateerde artikel uit dit rijtje is er één waarin ik outfit foto’s met mijn oversized trui deel. 2017 was namelijk het jaar waarin ik meer en meer over reizen en interieur ging schrijven en minder over mode. Mode komt nu nog enkel voor in mijn Shopping Saturday rubriek en op mijn Instagram.

7. Thursday Talk – 5 redenen waarom ik het fijn vind om thuis te werken

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik fulltime blog. En momenteel doe ik dat nog voor ongeveer 80% thuis. Die andere 20% zit ik namelijk in koffiebarretjes te werken of heb ik afspraken buiten de deur. Maar doordat ik dus zovaak thuis ben en werk, schreef ik een artikel over de 5 redenen waarom ik het fijn vind om thuis te werken.

6. Mijn huis in 5 weken – de woonkamer

In oktober besloot ik te beginnen aan een nieuwe rubriek op mijn blog, namelijk: ‘mijn huis in 5 weken’. Ik wilde in 5 willekeurige weken mijn huis aan jullie laten zien. Nick en ik wonen inmiddels al twee jaar in ons huis en ondanks dat ik mega trots ben op ons stekkie, heb ik nog nooit veel van het huis aan jullie laten zien. Dus bracht ik daar verandering en schreef ik een artikel over de woonkamer. Daarna volgde ook nog een artikel over de keuken. In 2018 kunnen jullie nog drie artikelen verwachten over de badkamer, slaapkamer en tuin.

5. Thursday Talk – de reden waarom ik even niet zoveel post

Zoals ik net al vertelde was 2017 het jaar waarin ik meer artikelen over reizen en minder artikelen over mode publiceerde. Maar die omslag ging niet zonder slag of stoot. Ik vond het namelijk moeilijk om het onderwerp van mijn blog te veranderen, omdat ik bang was dat ik jullie mijn lezers daarmee zou teleurstellen. Voorheen kwamen er namelijk veel mode gerelateerde artikelen op mijn blog en nu – op de Shopping Saturday artikelen na – vrijwel nooit meer. Dus in maart vertelde ik op mijn blog de reden waarom ik even niet zoveel poste. Omdat er dus een grote verandering plaatsvond op mijn blog en ik niet zo goed wist hoe daar mee om te gaan.

4. Geld verdienen terwijl je reist. Dit zijn 5 mogelijke manieren!

Hoewel ik het leuk vind om informatieve artikelen te schrijven over specifieke bestemmingen waar ik ben geweest, schrijf ik ook graag over reizen in het algemeen. En omdat geld verdienen terwijl je reist denk ik wel bij iedereen als muziek in de oren klinkt, schreef ik over de 5 mogelijke manieren. En zoals verwacht, werd dat artikel dus erg goed gelezen. Veel bezoekers komen ook via Pinterest, wat ik erg leuk vind om te zien!

3. Goedkoop reizen? Dit zijn mijn tips!

En dan staat op nummer 3 van best gelezen artikelen van 2017 het artikel over mijn tips om goedkoop te reizen. Ik hou er zelf van om voor een zo laag mogelijke prijs een leuke reis te boeken en heb in de loop der jaren flink wat handige trucjes verzameld om dat voor elkaar te krijgen. En onder het motto: ‘sharing is caring’ deelde ik mijn tips met jullie 😉

2. Een bijzondere nacht in hotel Elburg

In September besloot ik er in mijn eentje een weekendje tussenuit te gaan en aangezien ik het plaatsje Elburg al een beetje kende, leek het mij leuk om daar een weekendje heen te gaan. Ik sliep in het mooie en sfeervolle hotel Elburg en deelde na afloop mijn ervaring op de blog. De Facebook post van ‘Een bijzondere nacht in hotel Elburg‘ werd flink wat gedeeld en daardoor dus ook goed bezocht. Dus eindigde hij van mijn 12 best gelezen artikelen van 2017 op de tweede plek.

1. 5x waarom een bezoek aan het centrum van Amersfoort de moeite waard is

En dan het best gelezen artikel van 2017: 5x waarom een bezoek aan het centrum van Amersfoort de moeite waard is. Ik woon zelf al een aantal jaar in Amersfoort en ik merk dat weinig mensen maar van deze leuke en gezellige stad afweten. Dus moest en zou ik daar natuurlijk aandacht aan besteden op mijn blog. En ik ben ook van plan om nog meer artikelen te gaan schrijven over Amersfoort, want er valt nog genoeg leuks te schrijven over deze stad!

Zo, dan waren dit alweer de 12 best gelezen artikelen van 2017. Vorig jaar leerde ik al dat de meest persoonlijke artikelen vaak het beste aanslaan en ook dit jaar werd dat wel weer duidelijk. En staan namelijk 3 Thursday Talk artikelen in deze top 12 en ook naar mijn huis en gemaakte reizen waren jullie benieuwd. Super leuk om te zien! Ik ben heel benieuwd of jij één of meerdere artikelen uit bovenstaande lijst hebt gelezen. Liefs!

BewarenBewaren

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
doelen 2017 behaald
Thursday Talk – heb ik mijn doelen voor 2017 behaald?

Bijna een jaar geleden stelde ik voor mezelf een lijst met persoonlijke en werkgerelateerde doelen op. Om een soort van...

Sluiten