Berlijn 2015 video

IMG_0958

Hoi allemaal! De afgelopen week konden jullie de twee vlogs van mijn citytrip in Berlijn zien en omdat ik stiekem nog geen genoeg van had van het editten, heb ik ook nog een sfeerimpressie video gemaakt van onze dagen daar. Altijd leuk om te hebben en later terug te kunnen kijken.

Wil je ook nog mijn Berlijn vlogs zien? Hier vind je het eerste deel en hier het tweede deel. Ik ben vooral heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden, dus een like of reactie op mijn video zou ik erg leuk vinden! 😀 Op naar de volgende citytrips (Reykjavik en New York) waarbij ik weer kan gaan filmen!

Liefs, Fleur

6 Reacties

 1. 7 oktober 2015 / 18:37

  Wauw wat heb jij een leuke blog zeg! Je schrijfstijl is lekker vlot en de foto’s die je maakt zijn super. Ik ga je volgen via Facebook en Bloglovin! Leuk filmpje trouwens, maar misschien dat je de volgende keer ook af en toe wat ‘snelle’ beelden tussendoor kan doen? Dan krijg je niet de hele tijd slow motion beelden haha. Is misschien leuk voor de afwisseling! PS: doe je al mee met mijn win-actie? Liefs

  • 8 oktober 2015 / 14:05

   Wat een lieve reactie! En bedankt voor je tip, die ga ik zeker meenemen in het vervolg! Ik vind het soms nog lastig te bepalen hoe ik filmpjes moet inrichten en editten, maar oefening baart kunst zeggen ze wel eens hè! 😀

 2. 7 oktober 2015 / 19:50

  Super gaaf he! Inderdaad wat hierboven gezegd wordt; af en toe nog wat snelle beelden ertussen. Is een tipje <3

 3. 8 oktober 2015 / 06:41

  Heel erg leuk om te zien! Nu wil het liefst ook weer een tripje gaan maken.

 4. 8 oktober 2015 / 14:23

  Aagh nu heb ik ook super veel zin om weer naar Berlijn te gaan!
  Wat een super stad is het toch, echt mooie sfeerbeelden heb je gemaakt, laat echt de sfeer daar goed zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mijn 5 favoriete outfits van afgelopen zomer

Naast het feit dat het zonnetje zich nog regelmatig laat zien, kunnen we wel zeggen dat de zomer nu helaas...

Close