Amsterdam hotspot – The Breakfast Club

Amsterdam hotspot – The Breakfast Club

Vorige week was ik voor een paar afspraken in onze mooie hoofdstad, Amsterdam. Ik kom vrijwel elke week in Amsterdam en zit dan vaak bij leuke hotspots. En doordat ik dit keer mijn camera mee had, besloot ik The Breakfast Club op de foto te zetten en daar een artikel over te schrijven. Benieuwd naar deze hippe hotspot? Kijk en lees dan verder!

The Breakfast ClubThe Breakfast Club The Breakfast Club

Toen ik vorige week The Breakfast Club instapte voor een interview en fotoshoot, wist ik gelijk dat ik deze hotspot op de foto wilde zetten. Afgelopen januari was ik namelijk ook al bij  The Breakfast Club, maar dat was op een andere locatie, in Londen. Ik weet nog dat ik het daar ontzettend leuk vond en dat ik dus ook graag een keer naar The Breakfast Club in Amsterdam wilde gaan. Achteraf bleek dat deze twee hotspots niet van dezelfde eigenaar zijn, maar wél dezelfde naam hebben. The Breakfast Club vind je op 3 verschillende plekken in Amsterdam en de foto’s die je hierboven ziet zijn op de locatie in de Bellamystraat genomen.

Zoals de naam doet vermoeden, kun je bij The Breakfast Club ontbijten. Pancakes, sandwiches en taartjes, ze hebben het allemaal. Maar niet alleen om te eten als ontbijt, want je kunt er ook rond brunch- of lunchtijd zitten. Ik was er zelf rond lunchtijd en bestelde een Chai tea latte en een avocado toast. Zo lekker!

Ben je een keer in Amsterdam en zoek je nog een leuk ontbijt,- koffie- of lunchtentje? Ga dan zeker langs een van de locaties van The Breakfast Club. Het interieur ziet er tof uit, er wordt leuke muziek gedraaid, het eten en drinken is heerlijk en het personeel aardig. Wat wil je nog meer? 🙂

PS: op de foto draag ik een blouse van H&M (zelfde), trui van Benetton (zelfde), broek van Zara (zelfde) en loafers van Sacha

BewarenBewaren

15 Reacties

 1. 12 april 2017 / 15:26

  Wat een leuke locatie! Deze ga ik zeker onthouden.

 2. 12 april 2017 / 16:28

  Wat ziet dat er leuk uit! Ik wist helemaal niet dat dat er zat!

 3. 12 april 2017 / 20:59

  Wat een leuk zaakje! Hier wil ik zeker eens langs.

 4. 12 april 2017 / 22:30

  Ahh klinkt goed! En wat een leuke inrichting! Hier wil ik zeker een keer lekker ontbijten!

 5. 13 april 2017 / 09:47

  Oeh, ziet er superleuk uit daar! Mooie foto’s 🙂

  xx Alex

  • 14 april 2017 / 22:26

   Ik eigenlijk ook vrijwel altijd voor werk. Super leuk om dan met een meeting in zo’n hotspot als deze af te spreken! 🙂

 6. 17 april 2017 / 13:41

  Die film is echt leuk haha, maar dit plekje ziet er ook wel heel tof uit! Wil hier echt nog een keertje heen 🙂

  • 17 april 2017 / 17:32

   Die film moet ik zelf nog een keer kijken. Lijkt mij ook erg leuk! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *