Mijn 7 summer musthaves

Mijn 7 summer musthaves

Hoi allemaal! Het is juli, we zitten volop in de zomer en daarom leek het mij leuk om mijn 7 summer musthaves met jullie te delen. Niet de standaard dingetjes zoals slippertjes en bikini’s, maar echt mijn persoonlijke summer musthaves. Kijk je gezellig weer mee?


Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Wat zijn jouw summer musthaves? Lijkt me heel leuk om te weten! 🙂 En voor als je lekker vrij hebt: een hele fijne vakantie gewenst! Dat het maar snel weer beter weer mag worden in Nederland. En zo niet? Dan kan je natuurlijk ook nog altijd alle filmpjes op mijn Youtube kanaal bekijken! 😉 Kus! 

Share:

4 Reacties

 1. 14 juli 2016 / 20:13

  Een beetje jammer dat de zomer het in Nederland een beetje laat afweten momenteel :p Ik zit op dit moment in een shirtje met driekwart mouw en ik heb het koud hmmm :/

  • 15 juli 2016 / 09:33

   Ja klopt, daar ben ik zelf ook niet zo blij mee. Heb deze zomer nog maar een stuk of 5 keer met blote benen kunnen lopen 🙁

 2. 15 juli 2016 / 08:34

  Leuk om te zien! Een van mijn summer musthaves is ook een tijdschrift, toevallig heb ik gisteren de Jan weer eens gehaald!

 3. Monique | WritingMonique
  15 juli 2016 / 10:22

  Tijdschriften zijn echt onmisbaar! 🙂 Hoewel ik de Jan nog nooit heb gelezen, misschien dit jaar?! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Blote benen outfit

Mag ik even een gat in de lucht springen? Ik heb van de week, in juli wel te verstaan, door...

Sluiten