7 leuke dingen die ik in New York wil doen

leuke dingen die ik in New York wil doen

Goedemorgen allemaal! Over precies een week is het dan eindelijk zover en kom ik aan in de overweldigende stad New York. Het is de eerste keer dat ik naar deze stad toe zal gaan, dus je kunt wel begrijpen dat ik mij, door mijn enthousiasme, goed heb voorbereid. Vandaag dus een artikeltje met 7 leuke dingen die ik in New york wil doen. Lees je mee?

1. Schaatsen in Central Park

In de wintermaanden is er altijd een ijsbaan in Central Park en man wat ziet dat er gaaf uit! Google maar eens! En aangezien ik met mijn vriend in New York ben, is het natuurlijk enorm romantisch om daar samen te gaan schaatsen en lachen omdat ik waarschijnlijk om de haverklap zal vallen. Of hij, haha.

2. Een Amerikaans tijdschrift kopen

Want tsja, dat is natuurlijk gewoon hartstikke leuk. En wat dan nog leuker is, is hem lezen in de New York Public Library, want dat is een plek waar ik ook nog graag heen zou willen.

3. De skyline in het Brooklyn Bridge Park bekijken

Wanneer je naar het Broolyn Bridge Park gaat, loop je langs het water en zie je aan de overkant de hele skyline van Manhattan. Dit lijkt mij bijvoorbeeld ontzettend gaaf om s’avonds heen te gaan, zodat je al die honderdduizend lichtjes ziet. En daarom is dit zeker een van de 7 leuke dingen die ik in New York wil doen.

4. Deelnemen aan een Food Tour

Toen Cynthia in New York was, las ik met liefde al haar plogs, waar ook de tip van de Food Tour bij zat. Mijn vriend en ik houden allebei van eten, cultuur en gezelligheid, dus ik denk dat wij zo’n tour ook wel zullen waarderen.

➸ Wil of ga jij binnenkort ook naar New York? Voor de Verenigde Staten heb je een ESTA nodig hebt om het land binnen te mogen komen. Je kunt het ESTA formulier online aanvragen via een visumbureau. 

5. Een cocktail drinken in een rooftop bar

Het lijkt mij ontzettend gaaf om op een avond naar de zoveelste verdieping van een hotel te gaan en daar met een fenomenaal uitzicht een cocktailtje te drinken. Als iemand tips heeft hoor ik die heel graag! 😀

6. Een mooi designer item scoren bij Century 21

Century 21 is een warenhuis met merken die allemaal flink afgeprijsd zijn. Ik heb meerdere mensen al gehoord over die ene schoenen of tas die ze voor heel wat goedkoper hebben gekocht. Zeker een bezoekje waard dus! En stiekem hoop ik dan dat ze mooie Prada of Tods loafers zullen hebben, of een crossbody bag van Celine of Mulberry

7. Een ei gerecht eten in The Eggshop

Zoals de naam al zegt, is The Eggshop een restaurant met allemaal gerechten waar ei bij zit. En aangezien ik een enorme ei liefhebber ben en ik hier al meerdere goede verhalen over heb gehoord, moet ik hier heen voor een ontbijtje of lunch. En dan denk ik dat ik voor de sandwich met avocado en ei. Mmmm!

Dit waren dan alle 7 leuke dingen die ik in New York wil doen. Natuurlijk gaan we ook naar het 9/11 memorial, Empire State Building, Top Of The Rock en verschillende musea, maar dat is vrij logisch als je voor het eerst naar New York gaat. Bovenstaande dingen vond ik leuk om te benoemen, omdat die niet perse heel voor de hand liggend zijn.

Aanstaande zaterdag zullen mijn vriend en ik eerst twee nachten in Ijsland verblijven en dan volgende week maandag doorvliegen naar New York. Ik heb er zoveel zin in! Heb jij nog leuke tips voor mij in New York?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

33 Reacties

 1. Rosemarijn
  30 november 2015 / 11:07

  Houd je van havermout? Ga naar Oatmeals in Greenwich Village, een soort cafe met alleen maar havermout en toppings enzo! Zoooo geweldig 🙂

  Verder hebben veel musicals een “lotery” waarmee ze goedkoop kaartjes verloten voor die avond! Ben zo voor 10.- naar matilda geweest!

  • 4 december 2015 / 08:30

   Ahw, wat een goede tips, thanks! Ik ga zeker even die musical lotery ontdekken! Lijkt me heel leuk!

 2. 30 november 2015 / 11:51

  Oeeh ja, klinkt allemaal heel tof! Ik heb nog wel een tip wat betreft het zien van Lady Liberty; vlakbij het beeld gaat een soort gratis pontje heen en weer en deze vaart er eigenlijk recht voor langs. Als je dat pontje gewoon heen en terug neemt, bespaar je geld en tijd (wachtrijen enzo)! 🙂

  xx Alex

  • 4 december 2015 / 08:30

   Ja daar had in inderdaad ook al over gehoord en lijkt mij stiekem ook nog wel leuker dan zo’n toeristische boot, haha!

 3. 30 november 2015 / 11:56

  Wauw mooi lijstje! Schaatsen in central park lijkt me prachtig! En een cocktail drinken op een rooftop, heel tof!

 4. Jana
  30 november 2015 / 13:00

  Leuke vooruitzichten! Spam na je reis maar alle foto’s en tips die je hebt want in juli ga ik voor het eerst naar NYC!

 5. 30 november 2015 / 12:28

  Ah hierdoor wil ik echt weer terug naar New York. Je moet zeker even rondlopen in de buurt Chelsea. Dat is zo’n leuke buurt, echt typisch New York 🙂 X

  • 4 december 2015 / 08:31

   Even gegoogled en ziet er inderdaad heel tof uit! Komt op het lijstje te staan! 😉

 6. 30 november 2015 / 12:54

  Eerst Ijsland, dan New York. Ik ben jaloeeeers!
  Liefs

 7. 30 november 2015 / 13:15

  Ik houd helemaal niet van grote steden, maar om de een of andere reden trekt New York me altijd heel erg aan! Ik zou ook heel graag willen schaatsen in central park!

  x

 8. 30 november 2015 / 13:49

  Klopt, het zijn allemaal dingen die niet zo voor de hand liggend zijn. Die cocktail drinken op the rooftop vind ik het leukste. Heel veel plezier alvast!

 9. Manon
  30 november 2015 / 15:42

  Schaatsen in central park lijkt me zo gaaf

 10. 30 november 2015 / 14:57

  Supertof! Ik ga met oud & nieuw, dus mocht je nog leuke tips tegenkomen let me know! Ik ga je vast even volgen op Instagram:)
  Have fun!

  • 4 december 2015 / 08:31

   Ja, ik zal zeker nog wat artikeltjes schrijven met oa tips, na mijn vakantie! 😀

 11. 30 november 2015 / 14:58

  Aaah ik wil ook naar New York haha, maar daar moet ik maar eens heel hard voor sparen. Ik hoop echt dat je een leuke tijd gaat hebben daar! En schaatsen in Central Park is super romantisch met je vriend samen!

 12. 30 november 2015 / 15:23

  Wat een leuk lijstje! Ik weet zeker dat je gaat genieten! New York is zo geweldig!
  Ik weet niet of je mijn website al hebt bekeken, maar daar vind je ook tips voor new York ( voornamelijk restaurantjes 😉
  Ik kijk ernaar uit om je verhalen te lezen 😀

 13. 30 november 2015 / 15:54

  Super leuk!!! Snap zeker dat je enthousiast bent.. ik wil ook!!!
  Leuk lijstje trouwens ben benieuwd naar al je avonturen
  XX

 14. 30 november 2015 / 16:25

  Ahh leuk! Het is alweer lang geleden sinds ik voor het laatst in NY was, zou zo graag terug willen. Super leuk ook dat jullie het combineren met IJsland, daar wil ik ook nog heel graag naartoe!

 15. 30 november 2015 / 17:35

  Een heel mooi lijstje heb je gemaakt! Ooit wil ik ook nog eens naar New York en wie weet wat ik dan allemaal wel niet ga doen! In ieder geval een heleboel rondkijken, foto’s maken en shoppen, maar het aller belangrijkste; genieten!

 16. 30 november 2015 / 17:48

  Die skyline van Manhattan spreekt mij wel erg aan, lijkt me echt prachtig om te zien met al die lichtjes, en een food tour lijkt me ook niet mis! Heel erg veel plezier! Hoe lang ga je?

  • 4 december 2015 / 08:33

   Ahw, dankjewel Emma! Ik ga eerst 2 nachten naar Ijsland en daarna zit ik 5 nachten in New York! 😀

 17. 30 november 2015 / 17:54

  Wat gaaf dat je naar NY gaat! Lijkt me zo leuk 🙂 Ik zou inderdaad ook al deze dingen willen doen. Ik heb van iemand die ook naar NY is geweest, dat je gratis naar bijvoorbeeld America’s Got Talent kunt gaan, als je kaartjes kan bemachtigen (is meestal heel druk, maar lijkt me wel superleuk om mee te maken). Heel veel plezier daar! En geniet ook van IJsland 🙂 X Marloes

 18. 30 november 2015 / 18:58

  Super leuk! Ik ga waarschijnlijk in mei samen met Lilia 😀

 19. 30 november 2015 / 20:34

  Ohhh dat schaatsen in Central Park lijkt me een onvergetelijke ervaring! Ik heb een aantal jaar geleden ook een toffe zonnebril bij Century 21 weten te scoren, ik hoop voor jou dat ze ook jouw wensen hebben 🙂

 20. 30 november 2015 / 21:16

  Ah zo gaaf dat je naar New York gaat, dat lijkt me zo fantastisch! Schaatsen met je vriend in Central Park, hoe leuk! Heel veel plezier!

 21. 1 december 2015 / 00:12

  O leuk zeg, veel plezier. Ik wil ooook naar New Yooooork! 🙁 Liefs!

 22. 1 december 2015 / 07:38

  Wat een gave reis zeg: eerst IJsland en dan New York! 🙂 Superleuke dingen ook die je in New York wilt doen, origineel ook. Ik wens jullie alvast heel veel plezier! Ik ben benieuwd naar jullie reis!

 23. Msgana
  4 december 2015 / 01:48

  Ben gister terug gekomen van New York en oh, I wish I read this before. Zeker een aantal dingen die ik ook had willen doen! Brooklyn Bridge en Century 21 zijn zeker aanraders!

 24. 6 december 2015 / 19:56

  Ik wil ooit ook nog eens naar New York. Er is zoveel te doen daar, je kunt het zo gek niet bedenken. Ik weet niet eens wat ik zou gaan doen als ik de stad binnenkom. 10 miljoen mensen en een miljoen winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Outfit van herontdekte items

Goedemorgen! Hoe is jullie weekend? Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie, waarbij ik twee herontdekte items draag,...

Sluiten