6 x leuke schoenen voor het najaar

leuke schoenen voor het najaarDit nieuwe seizoen is een goed excuus voor een paar leuke schoenen voor het najaar, toch? Ik vind in iedergeval van wel! Voor mijn blog struin ik altijd veel webshops af en de afgelopen weken ben ik heel wat leuke schoenen tegengekomen. Van sneakers, tot laarzen, tot instap schoenen. Voor ieder wat wils! Kijk je mee naar mijn favorieten?

Adidas – Liebeskind – Otto – Mango – Omoda – Dr Martens

Deze leuke schoenen voor het najaar staan tegenwoordig in mijn online winkelmandjes, maar stiekem heb ik de afgelopen paar maanden al genoeg nieuwe schoenen aangeschaft. Zo ontving ik eerst leuke zwarte enkellaarsjes, daarna monk schoenen en daarna mijn allernieuwste overknee boots. Maar een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben, toch? 😀 Het paar die het allerhoogst op mijn verlanglijstje staat, zijn denk ik toch wel de instapschoenen van Dr Martens. Maar ik ben dan ook echt fan van dat merk!

Laarzen en enkellaarsjes houden je enkels lekker warm en staan (mits je een gangbare kleur kiest) vrijwel overal bij. Ik draag van al mijn schoenen die ik heb het meest enkellaarsjes, omdat ik die zowel met een jeans, rokje of jurkje erg mooi vind staan. Ook zien we sneakers sinds een paar jaar met alle kledingcombinaties, en ook die kan je dus tegenwoordig met jurkjes en rokjes dragen. Bovenstaand paar van Adidas vind ik wel heel tof voor dit najaar. Ze zien er wat warmer uit dan andere sneakers en hebben een mooie aparte print.

Wat vind jij leuke schoenen voor dit najaar? En welke staan op jouw wishlist?

Liefs, Fleur

22 Reacties

 1. debby
  23 oktober 2015 / 07:27

  Oh wat een leukerds allemaal zeg! Vooral de lage exemplaren zijn echt mijn ding

 2. Eline
  23 oktober 2015 / 07:31

  De Dr Martens vind ik echt zo gaaf! Je kunt die zo leuk combineren

 3. Maaike
  23 oktober 2015 / 08:50

  Ik ben gek op enkellaarsjes! En ook schoenen met sleehakken, die draag ik nu ook weer vaak 🙂

 4. 23 oktober 2015 / 10:02

  Vooral de exemplaren van Otto, Mango en Liebeskind vind ik gaaf! Helaas kan ik bijna geen laarzen aan, want ik heb uitzonderlijk dikke kuiten. :’) Tja, familiekwaaltje van mijn vaders kant! Ik draag vooral enkellaarsjes en koop iedere keer langere laarzen in de hoop dat ze wel mooi aansluiten. Vaak vind ik maar één keer in de twee jaar een paar waar ik verliefd op word én die perfect aansluit! 😉

 5. 23 oktober 2015 / 10:11

  Oh geef mij maar die Adidassen en Dr. Martens! <3

 6. 23 oktober 2015 / 10:52

  Ik draag altijd enkellaarsjes in de herfst! Ik kocht van de week nieuwe bij de Forever21!

  x

 7. 23 oktober 2015 / 11:10

  Pretty! Op mijn wishlist staan nog een paar zwarte enkellaarsjes, gewoon omdat ze overal bijpassen ^^ En ik heb net gelijkaardige als die links onderaan gekocht <3

 8. 23 oktober 2015 / 12:21

  Oeh het exemplaar van Otto en de laatste van Dr. Martens vallen hier heel erg goed in de smaak!

 9. 23 oktober 2015 / 12:34

  Leuk, die tijgerprint gympen zijn tof! Overknee boots vind ik heeel vet, maar weet nog niet of ik ze zelf snel zou kopen.

 10. 23 oktober 2015 / 13:31

  Wat een leuke schoenen! Ik vind vooral die zwarte enkellaarsjes heel gaaf! Zelf ben ik nog opzoek naar leuke enkellaarsjes! Misschien wordt het deze wel!

 11. 23 oktober 2015 / 16:13

  Ik ben nog op zoek naar warme winterlaarsjes (alvast voor de winter). Maar vind deze enkellaarsjes ook erg mooi! XO

 12. Manon
  23 oktober 2015 / 17:23

  Die linkse en rechtste vind ik heel erg leuk!

 13. 23 oktober 2015 / 21:46

  Mooie wishlist! De bruine Dr Martens stonden ook al een tijd op mijn lijstje. Ik heb inmiddels al een beetje Dr Martens-collectie omdat ik vrij verslaafd ben aan de schoenen – ze lopen zo fijn – en van de lage heb ik witte matte en zwarte glimmende. Laatst was ik in de Dr Martens-winkel en toen ik de lage bruine paste, vond ik ze toch wel erg lomp zitten.. toen ben ik voor een nieuwere ‘classy’ variant gegaan in het bordeauxrood, en ik ben helemaal verliefd.

 14. loesblogt
  24 oktober 2015 / 00:01

  Toffe wishlist! Dr Martens stonden een hele tijd op mijn lijstje maar ik kwam laatst tot de vreselijke ontdekking dat ik ze niet pas, boehoee 🙁

 15. 24 oktober 2015 / 18:43

  Ik heb nog nieuwe laarzen nodig voor het najaar, maar los van dat wil ik nog veel meer schoenen haha!

 16. 25 oktober 2015 / 15:19

  Nice, doe mij maar die Adidasjes! Ik heb zelf net enkellaarsjes gekocht van Samsoe Samsoe. Ze zijn top!

 17. 25 oktober 2015 / 20:23

  Oeh die Adidas sneakers had ik laatst ook al in de winkel gespot, ze zijn echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Overknee boots

Jarenlang droomde ik van het kunnen dragen van overknee boots, maar in mijn hoofd zat altijd de gedachte dat deze...

Sluiten