5 x leuke najaars-festivals

imageHoi allemaal! Lekker van jullie zondag aan het genieten? Omdat ik afgelopen zomer zo genoten heb van alle festivals en stiekem dat zomerse festival sfeertje een beetje mis, leek het mij leuk om de 5 leuke najaars-festivals met jullie te bespreken. Die zijn namelijk ook heel leuk! Lees je mee?

Soenda Indoor

Waar: Central Studios, Utrecht
Wanneer: 7 november, 22.00 – 07.00

Welcome To The Future Indoor

Waar: Warehouse, Amsterdam
Wanneer: 14 t/m 16 november, 12.00 – 02.00

Georgies Wintergarten

Waar: Ruigoord, Amsterdam
Wanneer: 21 november, 12.00 – 23.00

ZeeZout on Tour

Waar: Groningen, Utrecht, Nijmegen
Wanneer: 17 t/m 19 december,

Valhalla festival

Waar: RAI, Amsterdam
Wanneer: 19 december, 22.30 – 07.00


Dit waren de 5 festivals die mij het leukst lijken om heen te gaan dit najaar. Zelf ga ik al zeker naar Georgies Wintergarten en misschien ook nog naar Valhalla. Ik vind het in ieder geval al leuk dat er nog een optie is om naar een festival te gaan in het najaar zodat je niet verplicht thuis komt te zien óf elke week verplicht naar je stamkroeg moet gaan. Ik vind het namelijk wel leuk om voor de afwisseling zo af en toe een festival mee te pakken.

Gaan jullie nog naar leuke najaars-festivals? 

Liefs, Fleur

9 Reacties

 1. 1 november 2015 / 10:53

  Jammer dat het allemaal zo ver van mijn vandaan is…

  x

 2. 1 november 2015 / 10:56

  Helaas niets in de buurt voor mij. Dat is natuurlijk niet erg, maar sinds ik moeder ben geworden is het spontaan gaan naar festivals meer een hele planning geworden 🙂

 3. 1 november 2015 / 11:53

  Ik wil nog heel erg graag naar VALHALLA FESTIVAL. <3

 4. 1 november 2015 / 20:42

  Jammer dat alles zo ver weg is, maar er zitten wel een paar hele leuke festivals tussen.

 5. 1 november 2015 / 22:35

  Leuk dat je dit post! Zomerfestivals zijn tof, maar de herfst is ook perfect voor een leuk festivalletje 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Camouflage sweater

Yay, het is weekend! En omdat ik een nieuwe camouflage sweater voor de winter heb, wil ik jullie die graag...

Sluiten