5 mode-items die ik telkens weer opnieuw koop

mode-items

Ken je dat? Je vindt iets mooi, fijn zitten of op jouw lijf geschreven en je blijft het maar opnieuw kopen. Ook ik heb dat met bepaalde mode-items. Mode-items waar ik al jaren trouw aan ben en steeds weer opnieuw aanschaf. Waar ik stiekem niet meer zonder kan. Benieuwd welke 5 mode-items dat zijn? Lees dan gauw verder!

1. Spijkerbroeken van Monki
In mijn pubertijd kocht ik telkens spijkerbroeken in de hoop dat er een keer een bij zou zitten die ik wél fijn zou vinden. En ik kan je zeggen: dat was een hele lange zoektocht. Maar na al die jaren kan ik eindelijk zeggen dat ik de fijnste spijkerbroeken gevonden heb. Niet van een of ander duur merk waar je honderden euro’s voor moet neerleggen, maar gewoon van Monki. Monki heeft de tofste modellen en wassingen van spijkerbroeken, lopen nauwelijks uit en blijven gewoon mooi. En ohja, de prijs van zo’n Monki spijkerbroek is ook wel heel fijn. Vooral wanneeer ze in de uitverkoop zijn ;-). Benieuwd welke spijkerbroeken van Monki ik heb? Ik heb de Monki Oki jeans in verschillende kleuren, de Monki Kimono Mom jeans en de Monki Flared 70s jeans. Er staan nog een heleboel op mijn verlanglijstje, want ze zitten allemaal even mooi.

2. Zwarte enkellaarsjes
Zwarte enkellaarsjes, ik kan er niet genoeg van hebben, weet je dat? Ze staan gewoon overal leuk bij en kunnen je outfit zowel stoer als vrouwelijk maken. En dat vind ik er nou juist ook zo leuk aan. De veelzijdigheid. Ik heb best heel veel schoenen in mijn kast staan, maar de zwarte enkellaarsjes trek ik toch veruit het meest aan. Ik zou zwarte enkellaarsjes in principe van elk merk kunnen kopen, maar mijn favoriete merken tot nu toe zijn Zign en Acne Studios.

3. Dr Martens schoenen
En als we het dan toch over schoenen hebben, kunnen de Dr Martens schoenen niet ontbreken aan dit lijstje. Mijn Dr Martens ‘verslaving’ begon met het kopen van de zwarte enkellaarsjes – HA, heb je ze weer! -. Daarna kocht ik ook nog een paar zwarte enkellaarsjes met marmeren printzwarte veterschoenen en grijze veterschoenen. Niet iedereen vind de schoenen van Dr Martens mooi, omdat ze best ‘lomp’ kunnen ogen, maar ik vind ze juist ontzettend stoer en tof. Het zijn niet de meest vrouwelijke schoenen, maar wanneer je er wel een vrouwelijke outfit bij aan trekt, heb je een ontzettend leuke en verrassende combinatie.

4. Ray-Ban zonnebrillen
Hoe vaak de Ray-Ban zonnebril al wel niet op mijn blog is voorbij gekomen, weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat ik enorm houd van dit zonnebrillenmerk. Mijn eerste, de Ray-Ban Aviator bril, kreeg ik toen ik was geslaagd voor de middelbare school en daarna volgden al snel meer. Zo kocht ik tijdens Black Friday in Miami met veel korting een Ray-Ban clubmaster en op Ibiza in de uitverkoop een bruine Ray-Ban Wayfarer.

En toen ik dacht dat ik alle mooie modellen wel in mijn bezit had, kwam er een model op de markt waarvan ik op slag verliefd raakte. De Ray-Ban round bril. En, hoe schandalig het misschien ook klinkt, daar heb ik er nu drie van. Mijn eerste was een Ray-Ban Round met een goud montuur, die ik voor mijn verjaardag van mijn moeder kreeg. Zo trots als een pauw liep ik daar mee rond, zo blij was – en ben! – ik er mee. Daarna mocht ik in een jaar tijd en in samenwerking met twee webshops, twee brillen uitzoeken. Je raadt het vast al: dat werden weer twee Ray-Ban zonnebrillen. Dit keer de Ray-Ban Round in het zwart en de Ray-Ban Round met roze spiegelglazen. In 8 jaar tijd heb ik 6 mooie Ray-Ban zonnebrillen gespaard en nog steeds ben ik er heel blij mee.

5. Leren jasjes van de Mango
Een paar jaar geleden wilde ik heel graag een echt leren jasje kopen. Maar man, wat kunnen die dingen duur zijn, zeg. Ik stelde het steeds uit, omdat ik elk leren jasje te duur vond, totdat ik een mooi exemplaar bij de Mango tegen kwam. Het was een zwart leren jasje – zie de foto hierboven – van een mooie kwaliteit en voor niet al te veel geld. Perfect! En omdat ik zo’n plezier had van zwart leren jasje van de Mango, kocht ik ook een donkerrood exemplaar. Wanneer iemand een leer jasje wilt kopen maar daar niet al te veel geld aan wilt uitgeven, raad ik ze altijd die van de Mango aan. De leren jasjes zitten namelijk vast in hun assortiment.

Zo, dan waren dit de 5 mode-items die ik telkens weer opnieuw koop. Ik heb nog wel een paar van dat soort mode-items, maar die zal ik in een volgend deel met jullie bespreken. Welke mode-items koop jij telkens weer opnieuw? Liefs!

Share:

15 Reacties

 1. 10 januari 2017 / 17:52

  Ik herken een aantal van deze dingen wel vaak terug in je outfits, inderdaad! Ik vind die leren jasjes van je heel tof!

  • 12 januari 2017 / 19:41

   Haha wat super leuk dat je wat dingen uit mijn outfit herkent! 😀

 2. 10 januari 2017 / 18:42

  Yay for zwarte enkellaarsjes! Ik heb nog steeds mijn zoektocht naar het beste leren jack ever

 3. 10 januari 2017 / 18:50

  Oooh jaaa zonnebrillen. Dat is mijn guilty pleasure als het gaat om verzamelen. Helaas vond mijn moeder het na een ray-ban wel genoeg.

   • 12 januari 2017 / 23:24

    Een Erika volgens mij! Ik heb hem ooit gewonnen, volgens mij ben ik nog nooit zo snel uit bed gevlogen toen ik zag dat ik de winnaar was haha! Ik bewaar hem heilig! 😉

 4. 10 januari 2017 / 20:58

  Jaaa, enkellaarsjes, love it! Ik heb zelf ook een aantal in de kast. Ook qua hakhoogte kun je daarin heel veel variëren haha, er zijn zoveel soorten <3 Ik heb nog nooit een broek van de Monki gehad – wel eens gepast, maar het werd niks. Ik moet toegeven dat dat al een hele tijd geleden is, misschien moet ik een nieuwe poging wagen. Sinds kort zit er een Monki in Groningen, ik ga eens een kijkje nemen bij de broeken!

  • 12 januari 2017 / 21:11

   Oeh zeker dan doen, want het is naast dat ze toffe broeken verkopen ook nog een leuke winkel! 😀

 5. 11 januari 2017 / 00:34

  Wauw, de broeken van Monki zien er super fijn uit! Snap wel dat je er niet genoeg van kan hebben. Volgens mij heeft Monki niet echt grotere maten hé? Dat is wel jammer, maar ach!

  • 12 januari 2017 / 21:13

   Oeh, geen idee eigenlijk. Volgens mij tot maat 32 en sommige zelfs 34. X

 6. 11 januari 2017 / 04:06

  Haha zo herkenbaar.
  Ik koop ook altijd weer zwarte leren jasjes (alleen dan niet specifiek aan een merk gebonden).
  Hmmm, wat nog meer.. Oh ja, zwarte All Stars! Die halve, weet je wel. Ik denk dat ik al minstens 10 paar in mijn leven heb versleten. En dan ook nog van die zwarte broeken met gaten bij de knieën. Die verschijnen ook steeds uit het niets in mijn kledingkast.

  • 12 januari 2017 / 21:14

   Ohja, zwarte All Stars zijn ook van die schoenen die veel mensen telkens weer opnieuw kopen! Ik heb ze ook in de kast liggen alleen draag ik ze te weinig om ze te moeten vervangen..

 7. 11 januari 2017 / 09:20

  De enkellaarsjes zijn bij mij ook favorite! Ik koop ook heel vaak blousjes en spijkerbroeken 🙂

 8. 11 januari 2017 / 12:00

  Vooral de zwarte enkellaarsjes zijn heel herkenbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
5 x waarom een bezoek aan het centrum van Amersfoort de moeite waard is

Hoi allemaal! De mensen die mijn blog al een tijdje volgen weten dat ik samen met Nick, mijn vriend, in...

Sluiten