Dit zijn mijn 5 favoriete kledingwinkels in Amersfoort

Kledingwinkels in Amersfoort

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien wel weten woon ik sinds een paar jaar in Amersfoort. Dat doe ik met veel plezier, want er zijn hier bijvoorbeeld heel wat leuke winkels en hotspots te vinden. En daarom lijkt het mij leuk om die zo af en toe met jullie te delen. Laten we beginnen met mijn 5 favoriete kledingwinkels in Amersfoort. Kijk en lees je weer gezellig mee?

LEF bij Keizerin

Kledingwinkels in AmersfoortKledingwinkels in Amersfoort

Bij LEF bij Keizerin kun je terecht voor vrouwelijke kwalitatief hoogwaardige mode en woonaccessoires met een Scandinavisch karakter. LEF bij Keizerin onderscheidt zich door het inkopen van een beperkt aantal stuks en maten van kleinere merken, wat de winkel voor mij al meteen heel uniek maakt. Voor de rest is het interieur van de winkel ook al een feestje om naar te kijken, want overal waar je kijkt zie je iets liggen, staan of hangen. Een gezellig ogende winkel, dus! De winkel is te vinden in de Krommestraat, wat meteen de leukste winkelstraat van Amersfoort is. Zeker een bezoekje waard dus!

Wandjina

Kledingwinkels in Amersfoort-15Kledingwinkels in Amersfoort

Wandjina zit schuin tegenover LEF bij Keizerin en is dus ook gelegen in de Krommestraat van Amersfoort. Je kunt bij deze winkel terecht voor high-end designermerken zoals bijvoorbeeld Isabel Marant en Humanoid. En dat is een pretje om naar te kijken, kan ik je vertellen. Ik heb hier zelf nog nooit iets aangeschaft omdat het net wat boven mijn budget ligt, maar toch is het door de merken die ze verkopen wel een van mijn favoriete kledingwinkels in Amersfoort. Ik vind het heerlijk om te kijken en weg te dromen bij alle nieuwe collecties. En als ik een keer het geld en de moed heb om een paar mooie Isabel Marant schoenen aan te schaffen, zal ik dat zeker in deze winkel doen.

Las Lunas

Winkels in Amersfoort-6Kledingwinkels in Amersfoort

Las Lunas is de derde winkel die zich in de Krommestraat bevindt en dat is mooi, want zo zijn er dus al een paar leuke winkels die je in een straat kunt bezoeken. Las Lunas is opgezet door een moeder en dochter naar aanleiding van hun liefde en passie voor fashion, beauty en styling en dat is zeker terug te zien in de winkel. Er hangt zo’n typisch Ibiza sfeertje en het grappige daarvan is, is dat de meeste merken ook geïmporteerd worden uit Ibiza. Iets wat ik persoonlijk ontzettend leuk vind! Bij Las Lunas kun je dus terecht voor kwalitatief mooie kleding, schoenen en accessoires.

Liberty Lifestyle

Kledingwinkels in Amersfoort-38Kledingwinkels in Amersfoort

De winkel Liberty Lifestyle is een relatief grote winkel van twee verdiepingen waar ze kleding, accessoires en woonartikelen van natuurlijke materialen verkopen. Ze richten zich vooral op de Nederlandse of Scandinavische merken die voor de rest nog niet verkocht worden in Amersfoort. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de merken Samsoe & Samsoe, Anecdote en By Bar. Ontzettend leuk dus! Ook bevindt deze Liberty Lifestyle zich in het midden van het centrum van Amersfoort. Je kunt ze vinden op de Kortegracht.

Arthur & Willemijn

Kledingwinkels in Amersfoort-54Kledingwinkels in Amersfoort

Als we het dan toch over leuke winkels op de Kortegracht hebben, kan de winkel Arthur & Willemijn zeker niet ontbreken. Arthur & Willemijn bestaat van dit lijstje het langst in Amersfoort en is daarom hier ook een waar begrip. Nadat de winkel in 1978 is opgericht, zijn er ook nog vijf andere Arthur & Willemijn winkels in Amersfoort, Utrecht, Bussum, Soest en Zeist geopend. Hun missie is mensen goed over zichzelf te laten voelen en daarbij de meest oprechte en pure fashion retailer van Nederland te zijn. Je kunt hier dus ook persoonlijke aandacht en advies verwachten, wat voor veel mensen een erg fijne winkelervaring is.

Dan waren dit mijn 5 favoriete kledingwinkels in Amersfoort. Ik ken natuurlijk nog veel meer leuke winkels en hotspots hier in de omgeving, dus als jullie daar ook benieuwd naar zijn, laat het me dan zeker weten! Zoals ik namelijk al eerder aangaf, ben ik van plan om eens in de zoveel tijd iets over Amersfoort te schrijven! 🙂 Heb jij al wel eens gewinkeld in Amersfoort? Liefs x! 

BewarenBewaren

12 Reacties

 1. 12 augustus 2016 / 16:21

  Mooi lijstje! Ik ben nog nooit in Amersfoort geweest. Snel doen haha

 2. 12 augustus 2016 / 18:44

  Alle winkels zien er super leuk uit! Helaas ben ik nog nooit in Amersfoort geweest.

 3. 12 augustus 2016 / 20:20

  Oeh, leuke tipjes Fleur! Ik ben nog nooit bij een van deze 5 winkels binnen geweest, maar ze klinken onwijs de moeite waard!

 4. Evelien
  12 augustus 2016 / 21:17

  Ziet er zo leuk uit! Vooral Lef bij Keizerin!

 5. Wilma
  12 augustus 2016 / 22:44

  Wat een mooi blog. Mooie foto’s ook! Ik woon al bijna 30 jaar in Amersfoort, kom regelmatig in de stad en toch ken ik van de 5 winkels er 2 niet. Ben er wel nieuwsgierig naar geworden!

 6. 13 augustus 2016 / 10:40

  Ik ben nog nooit in Amersfoort wezen winkelen, ondanks dat ik er inmiddels bijna een half jaar werk. Misschien toch maar eens de binnenstad in lopen!

  • 17 augustus 2016 / 12:33

   Haha ja dat is dan inderdaad een kleine moeite! Werk je ook vlak bij het stadscentrum in de buurt? 😀

 7. 14 augustus 2016 / 10:30

  Zier er echt super leuk uit allemaal! Ik wil wel eens in Amersfoort komen winkelen.

 8. 15 augustus 2016 / 12:57

  Die winkels kende ik nog niet! Wat een leuke winkeltjes! Snel maar is opzoeken zodra ik in Amersfoort ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
(GESLOTEN) Win 100 euro shoptegoed van Zinzi!

Hoi allemaal! Vandaag een extra artikel op mijn blog, want ik heb iets heel leuks voor jullie. Ik geef namelijk...

Sluiten