Dit zijn de 3 leukste Airbnb accomodaties waar ik tot nu toe heb geslapen

image

Airbnb, ik hou van deze website! Ik speur er vaak wat rond, lees reviews van mensen en boek zelf ook – bijna – alle accomodaties via deze site. En omdat ik dus al in best veel Airbnb huizen of appartementen heb overnacht, vertel ik jullie vandaag wat de 3 leukste Airbnb accomodaties zijn waar ik tot nu toe heb geslapen. Lees je mee?

B&B Naturaleza, Mallorca, Spanje

image

Vorig jaar ging ik met mijn vriend Nick voor het eerst op vakantie naar Mallorca en omdat het voor ons beiden onze tweede zomervakantie van dat jaar zou worden, wilden we de vakantie enigszins ‘goedkoop’ houden. We wilden optimaal kunnen genieten met niet al te veel geld. En toen kwam ik op het idee om eens een Airbnb accommodatie te boeken – iets wat ik voorheen nog niet had gedaan -. We sliepen de eerste drie nachten in een appartementje in de hoofdstad Palma en daarna in een molen huis in het binnenland van Mallorca, B&B Naturaleza. En vooral die laatste was ontzettend gaaf. Onze kamer was klein, maar ontzettend knus en er was zelfs een zwembad! Ook was de ligging heel centraal, want vanaf hier konden we met onze huurauto makkelijk alle kanten op. Ja, dit is zeker een van de 3 leukste Airbnb accomodaties waar ik tot nu toe heb geslapen!

Traumraum, Berlijn, Duitsland

Foto 28-09-15 15 16 02

Toen ik vorig jaar juni 23 jaartjes jong werd, gaf mijn vriend Nick mij een weekendje Berlijn cadeau. Hij had alles in de puntjes geregeld, inclusief ons onderkomen en ook dat was via Airbnb geboekt. Het was een ontzettend leuk appartementje in de wijk Prenzlauerberg en we hebben het daar ontzettend naar ons zin gehad. Ga je nog een keer naar deze toffe stad? Dan kan ik je dit appartement in Berlijn zeker aanraden! En deze horeca hotspots trouwens ook!

Greenpoint Loft, New York, Amerika

image

En na alle eerdere goede ervaringen met Airbnb, besloten mijn vriend Nick en ik ook tijdens onze vakantie in New York bij iemand anders in huis te slapen. Vooral omdat New York een erg dure stad is wat betreft accomodaties en wij tijdens deze kerstperiode niks voor een redelijke prijs konden vinden. Maar man, wat was ik blij met de keuze om weer voor een Airbnb appartement te kiezen. We hadden de ruimte – behalve in onze kamer -, het lag in een heel leuke buurt en vlak bij het metrostation. En het is natuurlijk gewoon heel tof om bij iemand thuis te slapen in New York! En dat is heel anders dan het gemiddelde appartement in Nederland, kan ik jullie vertellen. Meer foto’s zien? Lees dan even het hele verslag over ons Airbnb appartement in New York!

Heb jij wel eens geslapen in een Airbnb accommodatie? Zo ja, wat zijn jouw leukste Airbnb accomodaties tot nu toe? Let me know! En ohja, heb jij je nog niet aangemeld bij Airbnb? Doe dat dan snel via deze link, want dan krijg je €30 euro korting op je eerste boeking. Snel doen dus en reizen maar!

Share:

24 Reacties

 1. 12 maart 2016 / 07:42

  Ooh ik ben momenteel opzoek naar een Airbnb in NY, dus die loft ga ik meteen eventjes bekijken. Leuke tip, dankjewel! ^^

 2. femke
  12 maart 2016 / 08:48

  Super leuk artikel. Ik heb nog nooit in een bnb overnacht omdat ik de gedachten dat ik bij iemand thuis ben altijd nog al raar vond. Door dit soort artikeltjes vervaagd die gedachte steeds weer een beetje, dus wie weet 😉 Liefs

 3. Anna
  12 maart 2016 / 09:18

  Wat een fijn lijstje dit! Vooral die in Berlijn ziet er mooi uit <3.

 4. Tessa | LucyTess
  12 maart 2016 / 09:19

  Ahh dit is zo leuk om te zien! Heb het meteen opgeslagen! Ik hou van AirBnB hahah 🙂 Liefs

 5. 12 maart 2016 / 08:27

  Erg leuk om te zien. Jouw verhalen rondom reizen vind ik zo mooi en uniek.

 6. 12 maart 2016 / 08:46

  Wat een prachtige locaties! Eigenlijk is mijn enige ervaring met airbnb dat m’n moeder is opgelicht, dikke pech dus :/ leuk om de betere kant te zien!

 7. 12 maart 2016 / 09:47

  Ik heb nog nooit in een AirBnb geslapen maar ben wel van plan om het nog eens te doen. Mooi lijstje dit 🙂

 8. 12 maart 2016 / 10:01

  Die van Mallorca ziet er wel erg goed uit zeg! Heerlijk. Ik zou ook wel eens in een AirBnB willen slapen.

 9. Bettie
  12 maart 2016 / 11:04

  Wauw! Alledrie zijn echt super leuk. Ik heb eigenlijk nooit in een airbnb geslapen, maar ik wil het zeker wel een keer proberen. Vooral omdat je vakantie dan nog goedkoper kan uitpakken.

 10. 12 maart 2016 / 10:14

  Dat huis in Mallorca ziet er goeeeeed uit! Kan begrijpen dat dat top was, haha. Ik heb zelf eens via Airbnb in Frankrijk verbleven. Was ook ontzettend tof en heel goed geregeld!

 11. 12 maart 2016 / 11:04

  Lijkt me tof om via airbnb te boeken, maar toch voelt het ook nog wel een beetje eng. De plekken die jij in dit artikel benoemd zien er wel heel mooi uit!

 12. 12 maart 2016 / 11:07

  Leuk om je favorieten te lezen! Ik denk dat een airbnb vooral heel chil is omdat je in een fijne buurt voor relatief weinig geld zit. En ondertussen niet zo’n suffe standaard hotelkamer natuurlijk 🙂

 13. Elsie
  12 maart 2016 / 13:00

  Ik ben ook zo’n fan van Airbnb! Zulke mooie plekjes kun je daar vinden! 2 Weekenden geleden ging ik nog naar Krakow en verbleef ook in een appartementje via Airbnb!

 14. 12 maart 2016 / 12:12

  Zo gaaf, ik heb nog nooit in een Airbnb geslapen, maar ben toch wel heel erg benieuwd geworden 🙂

 15. 12 maart 2016 / 12:57

  wat een leuk lijstje en ziet er erg goed uit!

 16. 12 maart 2016 / 13:22

  Die in Spanje ziet er echt super schattig uit 🙂

 17. 12 maart 2016 / 13:25

  Ah die AirBNB in Mallorca ziet er echt heerlijk uit zeg! Mooie locatie ook!

 18. 12 maart 2016 / 16:15

  Die eerste ziet er echt mooi uit! Ik heb in Lissabon in een mooie historische loft geslapen: https://www.airbnb.nl/rooms/5588725. Het was echt super mooi en ruim en heel leuk om in een open ruimte slapen met 5 vriendinnen. De verhuurder had ook nog eens een super lekkere taart voor ons gebakken waar we de hele week nog van hebben genoten!

 19. 12 maart 2016 / 18:29

  Ik wil zó graag een keer weg en dan gebruikmaken van Airbnb. Het lijkt me echt heel leuk om op die manier in zo’n appartementje te slapen, maar ik ben er helaas nog nooit aan toegekomen.

 20. 13 maart 2016 / 21:04

  Ik vind AirBnb zo’n fijne dienst! In NY hadden wij ook zo een appartementje geregeld en in Berlijn binnenkort ook. Ben benieuwd. Leuke plekjes hadden jullie!

 21. 10 februari 2017 / 08:21

  Wij zijn vorig jaar ook gestart met Airbnb. Ik had er zowel positieve als negatieve commentaren over gehoord. Met een bang hartje geprobeerd en super bevallen! We hebben ook telkens gekeken naar personen met veel positieve recensies. In Reims en Nice is ons dat heel goed bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Op deze manier combineerde ik mijn nieuwe Dr Martens schoenen

Hoi allemaal! Terwijl ik mij momenteel ergens in de Oostenrijkse bergen bevind, wil ik jullie graag mijn nieuwe Dr Martens schoenen...

Close