Shopping Saturday – 25th birthday wishlist

birthday wishlist

Over een kleine 3 weken, á 20 dagen, mogen de slingers en mijn mooiste jurkje weer uit de kast getrokken worden. Op 16 juni ben ik jarig en ondanks het feit dat ik 25 toch echt wel oud begin te vinden, kijk ik enorm uit naar deze dag. Ik vind mijn verjaardag de leukste dag van het jaar. Maar stiekem ook omdat ik in de lente jarig ben en dat mijn meest favo seizoen is. Anyhow, in deze nieuwe Shopping Saturday laat ik je mijn 25th birthday wishlist zien. Kijk je mee?

birthday wishlist

Kussenslopen ● Ketting met croissant ● Wedgewood borden ● H&M giftcard ● Gouden gieter
Rituals huisparfum ● Gestippelde beker ● Gucci loafersGlazen gouden kistje ● PannenkoekplantBoek
Gouden spiegel ● de Bijenkorf giftcard ● Gouden ketting ● Elizabeth Arden 8 hour cream ● Pet

‘Goh Fleur, hoe komt het toch dat jij altijd iets weet te vragen voor jouw verjaardag? Leg mij dat eens uit.’ krijg ik regelmatig van vrienden of familieleden te horen. ‘Nou gewoon, ik hou het hele jaar door een lijstje op mijn mobiel bij met dingen die ik graag zou willen hebben’, antwoord ik dan. Ik kom namelijk regelmatig spullen tegen die ik geweldig leuk vind, maar ze dan niet koop omdat ik die maand al teveel geld heb uitgegeven. Dan gaat dat ‘gewilde ding’ op de ‘birthday wishlist’ in mijn iPhone notities. En wanneer dan mijn verjaardag nadert en ik weer de welbekende ‘wat wil je voor je verjaardag?’ vraag krijg, weet ik altijd iets op te noemen. Maar nu met een blog is het nóg makkelijker om antwoord te geven op die vraag. ‘Kijk maar op mijn blog, daar staat een birthday wishlist op’. Easy as that! 😀

Dus goed, dit is dus mijn 25th birthday wishlist met spullen die ik echt graag zou willen. Weet jij ook altijd wel iets te vragen voor je verjaardag? Of juist helemaal niet? Fijn zonnig weekend verder! X Fleur 

Share:

6 Reacties

  1. 27 mei 2017 / 21:09

    Haha, dat maken van zo’n lijstje doe ik altijd voor mijn moeder, als ze roept: ”Weet je wat ik eigenlijk nog wel nodig zou hebben…” Heel handig! 😉

  2. 28 mei 2017 / 09:16

    Wat een mooie wishlist! Vooral die gouden spiegel!

  3. 31 mei 2017 / 22:28

    aah heeeele fijne items. Altijd leuk om spulletjes voor een wishlist bij elkaar te sprokkelen 🙂 Handig dat je dat ook bij houdt op je telefoon. Ik weet op zo’n moment nooit te zeggen wat ik wil terwijl er zoveel spullen zijn die ik wel zou willen! Al koop ik het vaak wel zelf als ik het echt wil 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
lesbos
Ongeveer zo ging mijn persreis op Lesbos er aan toe

Precies een week geleden zat ik met een paar leuke andere bloggers en journalisten op het Griekse eiland Lesbos. Ik...

Sluiten