15 gedachten tijdens het bewerken van outfitfoto’s

bewerken van outfitfoto's

Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat ik regelmatig outfitfoto’s deel. Maar voordat die online staan, gaat er nog een heel proces aan vooraf. De outfitfoto’s moeten op een geschikte locatie gemaakt worden en daarna begint het bewerken van outfitfoto’s. En tijdens het bewerken heb ik vrijwel altijd dezelfde gedachten. Lees je mee welke dat zijn?

1. Wow, hebben we 50 a 100 foto’s gemaakt? Dat is best veel. 2. En ik wil maar maximaal 25 foto’s overhouden, anders ben ik wel heel lang bezig met bewerken. 3. Dat wordt schrappen. 4. En wat nou als ze allemaal leuk zijn? 5. Of stom? 6. Even kijken hoor. Ohja, er staan wel wat leuke foto’s tussen. 7. Maar gelukkig kan ook meer dan de helft geschrapt worden, zodat ik niet teveel foto’s overhou. 8. Oh nee, op elke foto zit mijn shirt raar. 9. Waarom had ik dat niet in de gaten toen we de outfitfoto’s maakten? 10. Voortaan even dubbel checken. 11. Mijn outfit ziet er op de foto anders uit dan toen ik in de spiegel keek. 12. En waarom kijk ik op elke foto zo serieus? Lachen staat mij veel beter. 13. Maar goed, wanneer ik voluit lach, heb ik van die ‘zakjes’ onder mijn ogen. Dat is ook niet mooi. 14. Volgende keer niet te serieus kijken, maar ook niet voluit lachen. 15. Op zich ben ik blij met de foto’s. Ja, die kunnen online.

Stiekem moest ik bij het schrijven van dit artikel wel een beetje grinniken. Grinniken om het feit dat ik eigenlijk veel te kritisch ben tijdens het bewerken van outfitfoto’s. Kritisch op wat ik draag, hoe ik sta, hoe ik kijk en hoe mijn kleding zit. Dat mag wel anders in het vervolg. Toch zal ik niet meer zo veel outfitfoto’s op deze blog gaan delen. Waarom niet? Dat zal ik je donderdag in een nieuwe Thursday Talk gaan uitleggen. Maar don’t worry: ik zal niet helemaal gaan stoppen met het delen van outfitfoto’s, alleen zal het wel minder worden. Anyhow, ik houd je erover op de hoogte! 😉 

Herken jij een of meerdere gedachten die ik hierboven heb opgeschreven? Of ben ik de enige die zo kritisch naar zichzelf is tijdens het bewerken van outfitfoto’s? Fijne nieuwe week gewenst! Liefs! 

Share:

21 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 07:44

  Haha grappig die gedachten. Ik denk dat dit herkenbaar is voor velen. Voor mij in iedergeval wel. Vooral naar hoe ik in de camera kijk.Vreselijk soms!

 2. 6 februari 2017 / 07:54

  Heel herkenbaar! Ik ben vooral bezig met hoe ik kijk haha

 3. 6 februari 2017 / 08:32

  Ik herken het helemaal! Foto’s van anderen vind ik altijd leuk, maar als ik op de foto ga… Dan zie ik opeens allemaal imperfecties en gekreukelde shirtjes. Gelukkig heb ik tot nu toe mijn foto’s altijd wel online durven plaatsen, maar soms gaat dat met de nodige struggles gepaard, haha.

 4. 6 februari 2017 / 10:04

  Haha, dit is enorm herkenbaar! Ik maak zelfs altijd rond de 350 outfitfoto’s per keer, moet je nagaan.. Leuk om te lezen!

 5. 6 februari 2017 / 10:24

  Haha herkenbaar! Ik ben zelf ook altijd zo lekker kritisch op m’n foto’s. Terwijl ik de kleine dingetjes die me bij mezelf storen, bij anderen niet eens zie. 🙂

 6. 6 februari 2017 / 10:53

  8 en 12 herken ik echt heel erg! Dat er dan gewoon net iets suf zit aan je kleren. Jouw outfitfoto’s vind ik trouwens altijd heel leuk, ik zie bij jou nooit iets stoms! Daar kan ik nog wat van leren, haha. Malou x

 7. 6 februari 2017 / 13:18

  Hahaha wat grappig om te lezen! Ik snap helemaal wat je bedoelt.

 8. 6 februari 2017 / 13:54

  Hahaha, heel herkenbaar dit! En altijd even inzoomen om te kijken of je echt geen rare blik hebt

 9. 6 februari 2017 / 15:00

  Haha herkenbaar. Alleen zijn het bij mij nog veel meer foto’s dan 50-100 per outfit, haha!

 10. 6 februari 2017 / 23:08

  Haha zo funny, je bent inderdaad wel kritisch! Herken wel veel, vooral dat t-shirt dat raar zit of net dat plukje haar weg moest. Vaak (als ik me er niet te erg aan irriteer) zet ik ze dan gewoon online en krijg ik positieve reacties… tja, sommige dingen zien andere vaak niet! Beter :)) X

 11. 7 februari 2017 / 01:05

  Hahaha, nou mijn gedachten gaan net wat anders: van 500 foto’s naar ±10 en van die 500 kunnen we meestal wel 450 in de prullenmand :’) Maar hey: het resultaat telt, toch? 😉 Originele post!

 12. 8 februari 2017 / 19:57

  Deze bedoelde je 😉 ENORM enorm enorm herkenbaar. Echt precies zoals je het beschrijft! X

  • 9 februari 2017 / 16:52

   Haha ja, grappig dat we het er net over hadden gehad, he? 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
7 dingen die je moet weten over Ijsland

Ijsland, het land dat mijn hart heeft gestolen en waar ik ooit nog eens naar terug zou willen. Vorig jaar...

Close